Wie zijn we?

Home / Wie zijn we?
 Onze vrijwilligers helpen u gratis bij uw juridische vraagstukken!

Onze vrijwilligers helpen u gratis bij uw juridische vraagstukken!

Wij zijn de Rechtswinkel Tilburg

Wij helpen u om uw recht te krijgen!

Als de oudste Rechtswinkel van Nederland heeft de Stichting Rechtswinkel Tilburg volgens haar statuten sinds 1969 ten doel het bieden van deskundige sociaal juridische hulp en advies aan individuele personen of groepen personen en het bewerkstelligen of verbeteren van sociaal- juridische voorzieningen, met name gericht op de zwakkere partij van de rechtsverhouding.

De stichting werkt met vrijwillige WO rechtenstudenten die telkens op enthousiaste en gedreven wijze de dossiers van de cliënten in behandeling nemen. Zij werken onder leiding van een team van twee juristen, de teamleiders. De Rechtswinkel Tilburg is bijzonder trots op deze samenwerking. Alle werkzaamheden zijn gratis. Indien er onverhoopt toch kosten moeten worden gemaakt, zoals kosten voor het opstarten van een procedure, wordt u hiervan zo spoedig mogelijk op de hoogte gesteld. De stichting wordt onder andere bekostigd door subsidies van gemeenten en donaties.

“Wij zijn er om u verder te helpen!”

Jacqueline Willemen – coördinator Rechtswinkel

Sponsors en ketenpartners

De stichting bedankt zijn sponsors en subsidieverstrekkers voor de ondersteuning en de ketenpartners voor de samenwerking.

Bepaal uw rechtspositie bij ontslag!

Stichting Rechtswinkel Tilburg maakt vanaf nu gebruik van de tools van Mag Ontslag, waarmee werknemer en werkgever hun rechtspositie kunnen bepalen bij ontslag.

Onze vaste medewerkers

Wij zijn trots op onze mensen!