16 maart 2021 Jacqueline Willemen

De samenleving is nog steeds in de ban van Covid-19 en studeren en tentamens maken, gebeurt online. Echter er komt een moment dat het weer “business as usual” zal zijn. Nu de tijd na te denken of jij er aan toe bent om de theorie in de praktijk te brengen.

Per 1 september 2021 heeft Rechtswinkel Tilburg weer plaatsen beschikbaar voor nieuwe vrijwilligers. Je kunt al vrijwilliger bij ons zijn zodra jij jouw BSA hebt behaald.

Rechtswinkel Tilburg behandelt zaken in o.a. het arbeidsrecht, huurrecht, bestuursrecht en consumentenrecht.

Als je werkt bij Rechtswinkel Tilburg behandel je eigen zaken, heb je eigen cliënten en correspondeer en onderhandel je met wederpartijen. Daar blijft het niet bij: je mag ook zelf procederen bij de kantonrechter en de bestuursrechter! Deze kans biedt niet elke Rechtswinkel. Bovendien is het een leuke invulling van jouw studententijd op een gezellige werkvloer.

Je krijgt een vrijwilligersovereenkomst aangeboden voor de duur van 1,5 jaar als parttime juridisch medewerker (ongeveer 12 uur per week). Bij het voltooien van deze periode ontvang je van ons een getuigschrift waarmee je van Tilburg Law School de aantekening “Praktische rechtsbeoefening : Rechtswinkel Tilburg” op je cijferlijst krijgt.

Heb je interesse en wil je meer informatie? Stuur dan een berichtje naar jacqueline@rechtswinkeltilburg.nl.