Onze werkwijze

Een heldere werkwijze voor alle partijen

Telefonisch bereikbaar: maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 12:00 uur

De Rechtswinkel biedt vanwege Covid-19 geen spreekuren aan. Uw juridische vraag kunt u elke werkdag tussen 09:00 en 12:00 uur telefonisch stellen of indienen via deze website en kies voor “Stel uw juridische vraag”.

Contactgegevens

Rechtswinkel Tilburg
Ringbaan West 96
5046 VA Tilburg

Tel.: 013 – 535 31 35
Fax: 013 – 535 42 81
E-mail: contact@rechtswinkeltilburg.nl

(niet voor juridisch advies)

NL43INGB0002465956
KvK 41095031

Procedure

Zodra u tijdens het spreekuur aan de beurt bent, wordt u te woord gestaan door één van onze juristen. Zij maken in maximaal 20 minuten een eerste inschatting van uw probleem en proberen u direct te adviseren of door te verwijzen. Indien de zaak geschikt is voor behandeling, volgt een tweede gesprek met een van de medewerkers. Vervolgens gaat deze medewerker voor u aan de slag. U kunt hierbij denken aan een informatiebrief, contact met wederpartij of onderhandeling. Onze medewerkers procederen ook indien nodig.

Voor het maken van een afspraak dient u telefonisch contact op te nemen met de Rechtswinkel. U kunt iedere werkdag bellen tussen 9.00 en 12.00 uur. In verband met het naleven van de coronarichtlijnen dient u alleen naar de afspraak te komen. Bent u verkouden of grieperig komt u dan niet naar de afspraak en geef dit aan ons door.

Wilt u hulp bij het invullen van een formulier (geen aangifte Inkomstenbelasting) of het aanvragen van een DigiD dan kunt u een afspraak maken voor  het spreekuur.

Klachtenprocedure

Mocht u ergens ontevreden over zijn, dan nodigen wij u uit dit te melden bij de desbetreffende persoon. Hopelijk kunt u dan tot een passende oplossing komen.

Komt u er samen niet uit? Vraag of schrijf dan naar de coördinator die uw melding zal noteren en onderzoeken.

Levert ook dit geen oplossing? Dan kunt u zich wenden tot het bestuur van de stichting. U kunt uw klacht dan kort in een brief opstellen en naar het volgende adres sturen:

Stichting Rechtswinkel Tilburg
t.a.v. het bestuur
Postbus 278
5000 AG TILBURG

U kunt ook een mail sturen naar: bestuur@rechtswinkeltilburg.nl

Het bestuur zal uw klacht zorgvuldig onderzoeken en schriftelijk reageren binnen drie weken. Deze afhandeling zal het definitieve standpunt van de organisatie inhouden. Hiertegen staat geen beroep meer open.