Wie helpen wij?

22 september 2016
Posted in Nieuws
22 september 2016
Warning: Attempt to read property "post_excerpt" on null in /customers/3/0/4/rechtswinkeltilburg.nl/httpd.www/wp-content/themes/brooklyn/partials/blog/content.php on line 101

De Rechtswinkel Tilburg is er voor de burgers die moeten rondkomen van een uitkering, een laag inkomen, de oudere burger, de student of anderszins kwetsbare burgers.

Wij ontvangen gelden van onder andere de Gemeente Tilburg. Zonder deze financiële steun kan de Rechtswinkel u deze dienstverlening niet aanbieden.

De Gemeente Tilburg verwacht van ons dat we deze gelden op een verantwoorde manier besteden voor de burgers die dit het hardst nodig hebben en stelt aan onze dienstverlening voorwaarden.

Wilt u bij uw bezoek aan de Rechtswinkel de volgende gegevens meenemen:  ID kaart of paspoort, bewijs van uitkering, loonstrook of andere documenten waarmee wij kunnen vaststellen dat tot onze doelgroep behoort en wij uw zaak in behandeling mogen nemen. Kunnen wij niet vaststellen of u tot de doelgroep behoort dan krijgt u een korte termijn waarbinnen u alsnog de gegevens moet aanleveren. Tot die tijd kan uw zaak niet in behandeling worden genomen, eventuele termijnen zullen wel worden veiliggesteld. Voor enkel advies of  informatie kunt u altijd bij ons terecht.

Heeft u moeite met het invullen van een formulier of het aanvragen van een DIGID? Iedere dinsdag en donderdag kunt u voor hulp bij ons terecht tussen 12.00 en 13.00 uur. Hiervoor hoeft u geen afspraak te maken